Want your
own Fotopage?







 
Normaya's FotoPage

By: Normaya Hawai

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 8-Dec-2009 03:43 Email | Share | | Bookmark
New Project

 
 
 
View all 4 photos...
dah lama tak update erkkk...sejak ada FB nie terus tinggalkan FP..hehhee
tuan punya baju nie ialah mak kak ira (ofismate)...dia kasi 3 helai nak dijahit manik..tp hanya 2 jer yg sempat dulu..other one dlm progress...apa2 design tak kisah lah katanya...
asalkan cantik...huhuuuu





Wednesday, 29-Jul-2009 06:09 Email | Share | | Bookmark
Manik Beriring 3 layers (Huda)

 
 
 
View all 4 photos...
project lama yg baru upload....happy viewing my beadings work for Huda







Wednesday, 27-May-2009 04:03 Email | Share | | Bookmark
Manik Tabur

 
 
I have done my beadings work last weekend..huhh lega
mak aii, jenuh nya nk siapkan design mcm nie...tp puas hati dgn hasilnya..mai la jamu2 mata...

menerima tempahan dan juga tempahan untuk raya yg akan datang....







Wednesday, 25-Mar-2009 05:48 Email | Share | | Bookmark
Jakarta-Bandung, Indonesia

tiba di Soerkarno-Hatta International Airport
cantik2 telekung nie..
blouse sulam bunga..
Family trip to Jakarta-Bandung..

meh sini nk citer...

30th April 2009 (Thursday)
our flight tiba di Jakarta Airport tepat jam 17.30pm waktu Indonesia..
masa tengah Q kat immegresen sana , ada sorang staff dorang tanya psl mahonara odelia pinot.. "itu raja kelantan orangnya ngak baik yaa..."

"ngakk tau pakk, kami berbeda daerah...malas aku nk layan"

dr airport kiteorg terus ke Bandung, nak elak macet..
jarak ke Bandung dr Jakarta dlm 2 1/2 jam melalui highway...cantik juga highway dorang..mcm Plus laa kalu kt m'sia nie..
check in hotel, mandi & terus tidooo..esok nak sopping lak..




01st May 2009 - 2nd day..
after breakfast kiteorg menyusul pula ke Pasar Baru, Bandung...syurga utk kaki sopping..mcm2 jenis dijual di situ..ada handbeg, shoes, textiles & mcm2 lg...kat sini telekung mmg murah2...telekung drpd cottan itali regenya Rph220,000..after convert ringgit m'sia dlm RM70.00..apalagi rembat lah satu..kain nya best..sejuk & serap peluh..




nnti upload pics lg yer..


Friday, 27-Feb-2009 07:31 Email | Share | | Bookmark
Durian Party - Wetland Putrajaya

adik yg malu2..
kakak...
yeeee...mia naik kuda
time nie, anak2 sdara la yg hepi sekali..tkde hirau durian dah kalau dh ada playground depan mata..jenuh la nak melayan...sorg nak itu, yg sorang lg nak ini...jom layann apa kanak2 nie buat..





[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net